Utbildning

 

Onlinekurser

Ta din karriär eller dina medarbetares prestationer till nästa nivå med våra onlinekurser och certifieringar. På UP Online får du kunskap inom kompetensområden som hjälper dig hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen och träningsmetodiken.

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du läser din kurs via vår webbaserade utbildningsplattform och bestämmer själv när du löser kursuppgifterna enligt schemalagd inlämning. Plattformen kommer att lanseras inom kort. 

Onsite

Vill du öka din kunskap och motivation till träning? Låt UP Uppsala inspirera och utbilda för att du ska hålla dig uppdaterad inom en ständigt utvecklande bransch. Oavsett privatperson, förening eller ett företag så har vi utbildningar, workshops eller föreläsningar som möter erat behov. Välkommen att kontakta oss för skräddarsydda lösningar. 

Hos er

Hittar du inte utbildningen eller eventet du letar efter? Oavsett om ni är två personer, ett lag, en grupp atleter eller ett företag så krävs det flexibilitet både när det gäller tidsplanering och utveckling av kompetensområden. Vi vill ge er personlig och professionell hjälp att designa ett upplägg som möter era behov. Allt ifrån en workshop eller föreläsning till skräddarsydda utbildningar och mer strukturellt lärande. Vi hjälper dig gärna att definiera ett intresseområde för att sedan skapa och tillhandahålla en anpassad upplevelse på plats som är bekväm för dig.

UP Kurser

Utveckla din träning och nå dina träningsmål med hjälp av våra träningskurser. Kurserna har olika omfattning och innehåll, de leds av en erfaren UP instruktör som ser till att du får en maximal utveckling under pågående veckor. Under kalendarium kommer vi inom kort att presentera kurser.

Events

Vi erbjuder kontinuerligt ett antal olika seminarier som ger dig de metoder, övningar och verktyg du behöver för att planera och genomföra träning för idrottare och idrottslag eller ren inspiration för dig själv i din egen utveckling. Under kalendarium kommer vi inom kort att presentera events.