företagsträning

Personlig träning

 

Personlig träning

Bli inspirerad och höj motivationsnivå! Med en personlig tränare får du vägledning samtidigt som du utvecklar din kunskap kring träning.

Tränar du inför ett specifikt mål? Det kan vara att klara av ett maratonlopp, en svensk klassiker eller något annat fysiskt mål som kräver bra fysik, uthållighet, styrka och pannben! Vi hjälper dig att lägga upp din träning utifrån dina förutsättningar, med hjälp av evidensbaserade tester. Kontakta oss för mer information om individuell träning.

Träna med instruktör

Träna med våra erfarna instruktörer. Träningen är anpassad efter dina behov och din bakgrund. Kanske har du god träningsvana men vill utveckla dig mer inom ett specifikt område, då kan en PT ta din träning till en ny nivå. Är du ovan med träning kan en PT hjälpa dig att skapa ett anpassat träningsupplägg för att du ska nå dina mål.

Kom ihåg att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning hos oss. Du kan betala med Epassi. 

Eller kontakta oss så berättar vi mer om hur personlig träning kan läggas upp. För priser, se här.

Träningsprogram

Innehåll:
– målsamtal
– 1 PT 60 för genomgång av träningsprogrammet
– 8 individuella träningspass för en period om 6-8 veckor.

Online Coaching

Med Online Coaching får du skräddarsydda träningsprogram komponerat för att du ska nå dina mål.

Passen är planerade i detalj av din coach, Alex Jenkins och varje övning har en instruktionsvideo. Se statistik över dina värden, få nutritionsråd baserat på din träningsdos och ha veckovisa avstämningar med din instruktör.

I appen för Online Coaching är din progression mätbar och med en effektiv kommunikation ökar din motivation till att nå dina mål.