Företag

 

Friskvård företag

Företagsträning på individuell nivå! Varje människa är unik, olika åldrar, skilda förutsättningar och utöver det har varje individ egna målsättningar. Därför är vårt stöd individuellt och våra möten personliga för att dina medarbetare ska få korrekt kartläggning och utvecklas till den bästa version av sig själv. Vi ser till att ge den hjälp som behövs för att dina medarbetare ska nå sin fulla kapacitet.

UP Uppsala hjälper erat företag med effektiva satsningar inom friskvård för medarbetarna. UP:s rådgivare stödjer er under hela processen. Vi ser till att skapa en varaktig och hållbar relation till fysisk aktivitet.

Friskvårdstimme eller det som passar just ert företag

Vi tillämpar skräddarsydda paket och lösningar för företag i olika storlekar och branscher. Därför passar vår träning alla! Boka en friskvårdstimme per vecka eller låt oss hjälpa er att ta fram en större, långsiktig plan.

Företagsträning kan kombineras med UP Hälsotester där deltagarna får ett personligt möte och individuellt anpassat stöd från våra instruktörer. Testerna innefattar en IMR-licensierad digital plattform med resultatrapporter och träningsprogram. Här kan ni läsa mer om IMR.

Är du som medarbetare intresserad av att nyttja fler tjänster erbjuder vi träningspaket, behandlingar och LAB-tester.

Varför friskvårdssatsa

Friskvård är utöver en förmån en investering. Ni stärker medarbetarnas hälsa och minskar sjukskrivning. Självupplevd hälsa, prestations- och stresshanteringsförmåga förbättras och era medarbetare mår bättre samtidigt som sammanhållningen stärks. Att friskvårdssatsa gör er till en mer attraktiv arbetsgivare.

Vår målsättning

Genom tävlingsidrottens systematik, evidensbaserade tester och individuell vägledning är UP:s målsättning att förbättra er företagshälsa och produktivitet. Vi identifierar de områden som behöver stärkas på en individuell nivå vilket gör företasgsträning hos oss till en effektiv friskvårdssatsning.