BEHANDLING

Behandling

 

Eliminera smärta och återskapa funktion

Våra fysion (Leg. Kiropraktorer, Naprapater och Fysioterapeuter) arbetar med diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten. Genom att kombinera olika behandlingstekniker som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet kan vi uppnå optimal behandlingseffekt.

Vanliga besvär som våra fysion diagnostiserar och behandlar är molande ryggvärk, ryggskott, ischias, nacksmärta och stelhet kring axlar och skuldror, smärta i armar, ben och höft. Vi har också specialkompetens inom idrottsskador.

Hos oss finns möjligheten att komplettera funktions- och hälsotester samt träning med den diagnostik och behandling som behövs för att kunna arbeta eller träna skadefritt och effektivt.

Boka tid

Sjukvårdsförsäkring

 

Få behandling hos oss via din sjukvårdsförsäkring

UP Uppsala samarbetar med flera olika försäkringsbolag som erbjuder behandling hos Leg. Kiropraktorer, Naprapater och Fysioterapeuter. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få behandlingarna godkända och meddela att du vill besöka UP Uppsala.

För exakta villkor och tillvägagångssätt av bokning kontakta ditt försäkringsbolag. Utöver de försäkringsbolag som presenteras nedan har vi ett samarbete med Elisabethsjukhuset i Uppsala. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi samarbetar med följande försäkringsbolag.