Behandling

 

Eliminera smärta och återskapa funktion

Fysioterapeutisk behandling, rehabilitering eller förebyggande av akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten. Boka behandling, massage eller konsultation.

Du kan välja att boka behandling på UP Uppsala eller Prime Padels anläggning. 

UP Uppsalas fysion (Leg. Kiropraktorer, Naprapater och Fysioterapeuter) arbetar med diagnostik, behandling, rehabilitering och förebyggande av akuta och långvariga besvär relaterade till rörelseapparaten. Genom att kombinera olika behandlingstekniker som reducerar både muskelsmärta och nedsatt rörlighet kan vi uppnå optimal behandlingseffekt.

Vanliga besvär som vi diagnostiserar och behandlar är molande ryggvärk, ryggskott, ischias, nacksmärta, stelhet kring axlar/skuldror, smärta i armar, ben och höft. Vi har också specialkompetens inom idrottsskador.

Hos oss finns möjligheten att komplettera funktions- och hälsotester samt träning med den diagnostik och behandling som behövs för att kunna arbeta eller träna skadefritt och effektivt.

Kontakta oss för mer information eller för att boka en tid.

Individuellt funktionsprogram

Ett individuellt funktionsprogram är uppbyggt efter just dina behov och förutsättningar i syfte att förbättra funktion och för att vara skadeförebyggande. Utformas efter resultat från antingen en funktionsscrenning eller korrektiv träning. Pris: 1199:-

 

Få behandling via din sjukvårdsförsäkring

Du vet väl om att du kan nyttja din sjukförsäkring för behandling hos oss.

UP Uppsala samarbetar med flera olika försäkringsbolag som erbjuder behandling hos Leg. Kiropraktorer, Naprapater och Fysioterapeuter. Kontakta ditt försäkringsbolag för att få behandlingarna godkända och meddela att du vill besöka UP Uppsala.

För exakta villkor och tillvägagångssätt av bokning kontakta ditt försäkringsbolag. Utöver de försäkringsbolag som presenteras nedan har vi ett samarbete med Elisabethsjukhuset i Uppsala. Kontakta oss så berättar vi mer.

Vi samarbetar med följande försäkringsbolag.