Gruppträning

 

Gruppträning – för dig som vill inspireras och motiveras!

Träna med UP:s utbildade instruktörer och gör din träning mer effektivt. Gruppträningen bokar du här eller i Wondr appen.

Knapp för att boka gruppträning

Välj mellan de olika inriktningar som presenteras nedan.

UP Wake Up

Starta veckan på bästa tänkbara sätt – morgonträning på måndagar! Passet fokuserar på lyftteknik i basövningar med hög intensitet. Rätt teknik, god rörlighet och stabilitet är förutsättningar för att utvecklas i din träning, vilket vi fokuserar på och övar tillsammans med UP Instruktör.

UP Early Bird

För att utveckla styrka och ta nästa steg i din träning krävs en balans mellan styrke- och rörlighetsträning. I det här passet ligger fokus på rörlighet och stabilitet, vilket skapar förutsättning för maximal utveckling. Med stabilitet- och rörlighetsträning som du får i detta pass förebygger du eventuella skador och möjliggör att du uppnår dina mål.

UP Tempo

Här håller vi hög intensitet och högt tempo i träning som omfattar hela kroppen. Styrka och puls kombineras med olika redskap för att maximera effekten av övningarna. Vi tar ut svängarna med mycket rörelse och vågar utmana oss till max.

UP Power

För dig som gillar att utmana din styrka i kroppens stora muskelgrupper. Kettlebell och hantlar är återkommande redskap i varierande rörelsemoment för att utmana hela kroppen och maximera muskelstyrka.

UP Afterwork

Optimal blandning av pulshöjande och energiladdad träning till peppande musik. Redig genomkörare med en lugnare start för att mjuka upp stela regioner till en betydligt mer ansträngande och krävande avslutning. Perfekt sätt att avsluta veckan med och kickstarta helgen på bästa sätt.

UP Morning

Starta fredagen med morgonträning och ta med dig en fantastisk känsla inför dagen! Vi kör varierande övningar för hela kroppen. Fokus på styrka, rörlighet och balans under en timmes gruppträning.