Gruppträning

 

Gruppträning – för dig som vill inspireras och motiveras!

På morgnar och helger kan du träna med UP:s utbildade instruktörer. Starta din dag med morgonträning hos oss eller passa på att ladda batterierna på våra helgpass.

Gruppträningen bokar du här eller i Wondr appen.

Knapp för att boka gruppträning

 

UP Lift

Ett träningspass där vi fokuserar på rörelser i basövningar och varianter med skivstång. Vi lägger stor vikt vid teknik och stabilitet i detta styrkepass. Du kan räkna med tekniska detaljer som ger dig rätt rörelser och utveckling i övningarna.

 

UP Interval

Under detta högintensiva träningspass har vi fokus på snabba och explosiva rörelser med lätta vikter. I många övningar använder vi oss enbart av kroppsvikten för att få upp pulsen.

UP Mobility

Passet syftar till att ge dig en helkroppstöjning och öka din mobilitet. Mjuka upp kroppen i detta yogainspirerade pass där vi kör rörlighetsövningar. Du får med stor sannolikhet med dig nya favoritövningar. Passet är lämpligt för dig som vill jobba igenom tighta och strama muskelgrupper för att öka mobiliteten.

UP Surprise

Överraskningspass! Träningens motsvarighet till Gott & Blandat-påsen.

UP Wake Up

Starta dagen på bästa tänkbara sätt – morgonträning! Passet fokuserar på lyftteknik i basövningar med hög intensitet. Rätt teknik, god rörlighet och stabilitet är förutsättningar för att utvecklas i din träning, vilket vi fokuserar på och övar tillsammans med UP Instruktör.

UP Early Bird

För att utveckla styrka och ta nästa steg i din träning krävs en balans mellan styrke- och rörlighetsträning. I det här passet ligger fokus på rörlighet och stabilitet, vilket skapar förutsättning för maximal utveckling. Med stabilitet- och rörlighetsträning som du får i detta pass förebygger du eventuella skador och möjliggör att du uppnår dina mål.

UP Tempo

Här håller vi hög intensitet och högt tempo i träning som omfattar hela kroppen. Styrka och puls kombineras med olika redskap för att maximera effekten av övningarna. Vi tar ut svängarna med mycket rörelse och vågar utmana oss till max.

UP Power

För dig som gillar att utmana din styrka i kroppens stora muskelgrupper. Kettlebell och hantlar är återkommande redskap i varierande rörelsemoment för att utmana hela kroppen och maximera muskelstyrka.

UP Afterwork

Optimal blandning av pulshöjande och energiladdad träning till peppande musik. Redig genomkörare med en lugnare start för att mjuka upp stela regioner till en betydligt mer ansträngande och krävande avslutning.

UP Morning

Starta dagen med morgonträning och ta med dig en fantastisk känsla inför dagen! Vi kör varierande övningar för hela kroppen. Fokus på styrka, rörlighet och balans under en timmes gruppträning.