Utbildningar

Utbildningar

Online

 

Ta din karriär och dina kunders prestationer till nästa nivå med våra onlinekurser och certifieringar. På UP Online får du kunskap inom kompetensområden som hjälper dig hålla dig uppdaterad om den senaste forskningen och träningsmetodiken.

En distanskurs är perfekt för dig som vill kunna studera när och var du vill. Du läser din kurs via vår webbaserade utbildningsplattform och bestämmer själv när du löser kursuppgifterna enligt schemalagd inlämning.

Onsite

 

Vill du öka din kunskap och motivation till träning? Låt UP Uppsala inspirera och utbilda för att du ska hålla dig uppdaterad inom en ständigt utvecklande bransch. Oavsett privatperson, ett lag, en grupp atleter eller ett företag så har vi utbildningar, workshops eller föreläsningar som möter erat behov. Inom kort publicerar vi våra utbildningar och öppnar anmälan.

Hos er

 

Hittar du inte utbildningen eller eventet du letar efter? Oavsett om ni är två personer, ett lag, en grupp atleter eller ett företag så krävs det flexibilitet både när det gäller tidsplanering och utveckling av kompetensområden. Vi vill ge er personlig och professionell hjälp att designa ett upplägg som möter era behov. Allt ifrån en workshop eller föreläsning till skräddarsydda utbildningar och mer strukturellt lärande. Vi hjälper dig gärna att definiera ett intresseområde för att sedan skapa och tillhandahålla en anpassad upplevelse på plats som är bekväm för dig.