företagsträning

Privat

 

Privat

Tränar du inför ett specifikt mål? Det kan vara att klara av ett maratonlopp, en svensk klassiker eller något annat fysiskt mål som kräver bra fysik, uthållighet, styrka och pannben! Vi hjälper dig att lägga upp din träning utifrån dina förutsättningar, med hjälp av evidensbaserade tester. Kontakta oss för mer information om individuell träning.

Träna med instruktör

Träna med våra erfarna instruktörer. Träningen är anpassad efter dina behov och din bakgrund. Kanske har du god träningsvana men vill utveckla dig mer inom ett specifikt område, då kan en PT ta din träning till en ny nivå. Är du ovan med träning kan en PT hjälpa dig att skapa ett anpassat träningsupplägg för att du ska nå dina mål.

Kom ihåg att du kan nyttja ditt friskvårdsbidrag för personlig träning hos oss. Vi tar emot Friskvårdskuponger och Actiway.

Kontakta oss så berättar vi mer om hur personlig träning kan läggas upp. För priser, se här.

Träningskort

Med ett träningskort på UP Uppsalas anläggning har du tillgång till närmare 1000 kvm träningsyta och möjlighet till fys- och hälsotester, behandling, rehabilitering, flertal kurser och utbildningar.